#Yoga in #Venray voor iedereen!!

Start met #yoga in #Venray

De lessen zijn speciaal overwegend voor de beginners. Vandaar dat we dieper op het starten met yoga ingaan.

Waarom met #yoga starten

Veel mensen starten yoga om hun levenskwaliteit te verbeteren. Te denken valt aan extra spierkracht, een mooier figuur, organen versterken, verhogen van de flexibiliteit en wat we veel horen is een betere balans in privé en werk. Om deze reden hebben wij lessen die uitstekend geschikt zijn voor mensen die met yoga willen starten. Dit zijn de lessen wanneer je weinig of geen kennis hebt van yoga.

Door de vaardigheden van lesgeven zal je bij ons snel begrip krijgen van yoga en ook jezelf lichamelijk en geestelijk snel ontwikkelen. We maken mensen bewust van hun lichaam. Dit zorgt ervoor dat mensen tijdens de lessen gecorrigeerd worden en je lichaam deze correcties gaat herkennen. Zit je verkeerd of til je verkeerd, om deze reden is een goede correctie belangrijk. Verder is een goede houding van essentieel belang. Wij hebben ervoor gekozen om de houdingen gedurende de lessen regelmatig persoonlijk te begeleiden. Mede door de basis van Iyengar Yoga, is er bij ons veel beschikbare kennis over de anatomie van het lichaam. Je kunt bij ons veilig yoga beoefenen!!

De eerste keer #yoga

Belangrijk is bij de eerste keer met een goed humeur te komen. Yoga is niet alleen serieus maar het is er ook leuk en fijn om te doen. Handig is om comfortabele kleding aan te doen. Voor de rest is yoga in principe op blote voeten. Wij zorgen voor alle nodige materialen. Neem vooraf s.v.p. even contact op voor je yoga een keer komt proberen. Tot snel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *