Contact

Yogareni

Xareni Jacobs Rojas
Email: yogareni@gmail.com
Tel: 0642 793 486

KVK nummer: 58980423

IBAN:  NL02ASNB 0708691080
Betaling is mogelijk via overschrijving naar bank of contant in de eerste les van de maand.

Locaties:

Venray

YOGARENI
De Bleek 46
5801 MD Venray

Heb je een vraag?

Ben je op zoek naar goede yogalessen? Persoonlijke aandacht? Kennis van het menselijk lichaam? Maar ook gewoon een fijne persoonlijkheid die je yoga laat ervaren zoals het hoort te zijn. Probeer eens 2de gratis proefles of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in. Als je een vraag hebt, misschien staat hij hier al bij.

    In onze yogalessen geven we actieve en uitdagende yoga. Waar de meeste mensen yoga associëren met rustig ademhalen en vooral ontspannen, combineren wij kracht en flexibiliteit in onze lessen. Jezelf verder ontwikkelen in yoga is uitdagend. Iedere week een stapje verder komen met je lichaam en in verbinding komen met jezelf. Je voelt je na onze yogalessen weer als herboren.

    Ontdek onze yogalessen in Venray:

    Reni geven wij geen naam aan de stijl van yoga. Eigenlijk is het gewoon Hatha Yoga. De meeste yoga die gegeven wordt is ook gewoon Hatha Yoga. Ons onderscheidend vermogen is de meer dan 25 jaar opleidingen die zijn gevolgd vanuit Iyengar Yoga. Iyengar Yoga staat wereldwijd hoog aangeschreven. Deze kennis is aangevuld met o.a. Centered Yoga en Vinyasa Yoga. Hieruit heeft Yoga Reni een eigen yogastijl ontwikkeld die dicht bij de oorspronkelijke yoga ligt.