Weet wie de les geeft?

De yogaschool Yoga Reni is gevestigd in #Venray.  Xareni Jacobo Rojas is docente. Xareni heeft een Mexicaanse achtergrond en is op 14 jarige leeftijd begonnen met het beoefenen van yoga en vanaf haar 16e met de studie in de Iyengar yoga technieken.

Op haar 15e (!) begon ze met lesgeven. In 1994, op haar 18e werd de start van een Yoga school, Yoga Reni, in Mexico-City een feit. Ze werd aangenomen door een instelling ´Gran Fraternidad Universal´ (GFU) om cursussen te geven voor yogadocenten in verschillende delen van de Mexicaanse Republiek. Sinds 2009 geeft Xareni les in Nederland in -Nijmegen, Sittard, Maastricht,’s-Hertogenbosch, Overloon-.

    -.

    Bijna 30 jaar ervaring in yoga is Xareni een zeer ervaren yoga docent. Door de jaren heen heeft Xareni een duidelijke keuze gemaakt. In Mexico was yoga uitsluitend voor de rijke bevolking. Zij is zich juist gaan richten op de arme mensen die yoga nodig hadden. Yoga biedt een belangrijke ondersteuning voor mensen die lichamelijke of geestelijke klachten hebben.