YOGA RENI STOP IN DEN BOSCH.

Deze cursus is voor yogaliefhebbers die zich willen verdiepen. De cursus duurt twee uur per maand en je kunt thuis blijven oefenen of je kennis meenemen in je reguliere yogales.

Yoga bestaat uit meer dan yoga houdingen, maar ook uit bewustwording en ontspanning.

Yoga is niet prestatiegericht, je hoeft er niet speciaal lenig voor te zijn maar het bevordert wel de soepelheid van het lichaam. In elke yogales doe je een aantal yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten, het evenwicht, etc. beter te laten functioneren. Tijdens de yogahoudingen, rek, strek en span je allerlei spieren. De houdingen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam. De yogahoudingen (asana’s), de adem- en ontspanningsoefeningen werken in yoga samen om bewust en diep te ontspannen. Yoga heeft een diepe doorwerking op het energiesysteem en zenuwstelsel, het lichaam krijgt de kans om te ontspannen, te herstellen en op te laden. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven.

Vul het contactformulier in of bel 06-4279 3486 . je kunt ook een mail  sturen om te laten weten wanneer je komt.

Je bent van harte welkom!

Waar vind je Yoga Den Bosch Maaspoort

locatie-afbeeldingSociaal Cultureel Centrum “De Schans”, Troelstradreef 160, 5237 DE ´s-Hertogenbosch

    •  
Yoga Den Bosch
Yoga Den Bosch

Privélessen Yoga Den Bosch

Ook in Den Bosch is het mogelijk om privélessen te  volgen. Deze zijn uitsluitend op afspraak. Dit kan ook op een door u gevraagde locatie. Wilt u meer informatie, kunt u telefonisch contact opnemen met mij  op 06-4279 3486 of stuur een  mail.

Prijzen Yoga Den Bosch

Die kost is € 22,00 per cursus. Vooraf via bank te voldoen.

Betaling

Betaling is mogelijk via overschrijving naar bank of contant in de eerste les van de maand.
Bankrekeningnummer: NL02ASNB 0708691080 t.n.v. X.P. Jacobo Rojas